Kapcsolat

E-mail

Ha e-mailen keresztül szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, akkor ezt a következő címen teheted meg: info@lidercfeny.hu


Alkotások beküldése

Ha műveket szeretnél nekünk küldeni, akkor először regisztrálni kell. Ha a regisztráció megtörtént, be kell jelentkezni, majd a Műveletek pont alatt az Alkotás beküldése linkre kell kattintani. Ezen a felületen tudsz alkotásokat küldeni. Ha a művelet sikeres volt, akkor az oldal egyik adminisztrátora átnézi az írást, majd - ha a mű beleillik az oldal stílusába - engedélyezi a megjelenést. Erről külön értesítést nem fogsz kapni. A mű az engedélyezés után megjelenik a főoldalon és a megadott kategóriában is.


Facebook oldalunk

A Lidércfény Online Facebook csoportjának célja, hogy a Lidércfény szerkesztői tájékoztassák az érdeklődőket, tagokat a Lidércfénnyel kapcsolatos hírekről, eseményekről, napi frissítésekről. A csoport tagjai nyugodtan beküldhetnek a Lidércfény témájával kapcsolatos híreket, érdekességeket, pályázatokat, linkeket, stb. Örömmel fogadunk továbbá saját megjelenésről beküldött anyagokat, mint pl.: szereplés novellás-, verseskötetben; saját novelláskötet, verseskötet, regény megjelenése; saját könyvbemutató, dedikálás promótálása; saját festménykiállítás, fotókiállítás megnyitójára invitálás. Verseket, novellákat, esszéket, könyvismertetőket, filmajánlókat, egyéb irodalmi alkotásokat kizárólag a weboldalunkon (www.lidercfeny.hu), illetve a folyóiratunkban jelentetünk meg.

A Lidércfény Facebook oldala: Lidércfény Online | Facebook


Youtube csatornánk

A Lidércfény HQ Youtube csatornáját a következő címen éred el: https://www.youtube.com/user/LidercfenyHQ


Discord szerverünk

Ha személyesen szeretnétek velünk vagy más alkotókkal társalogni, ajánljuk a Discord szerverünket. Beszélgessünk egy jót a ki nem hunyó tábortüzünk fényénél és melegénél irodalomról, filmekről meg bármi másról, ami épp az eszünkbe jut. Ha barátnak jelölitek egymást, akkor még privát beszélgetéseket is folytathattok! Hát nem fantasztikus? :-)

Ezzel a le nem járó meghívóval tudtok belépni: https://discord.gg/FtGHMGp-G8c